Harmony-baby.eu se je rodila

Ida in dr.IgorVelika želja po novem življenju, po iskricah v očeh, po otroškem smehu…. nas je v Moji harmoniji spodbudili, da smo za vas razvili novo serijo bioresonančnih programov in terapij, ki smo jih poimenovali harmony-baby.eu.

V njih smo združili naše dolgoletne uspešne izkušnje pri terapijah za različne zdravstvene težave, kamor prištevamo tudi terapije za izboljšane možnosti zanositve.  Pri nekaterih pacientkah nismo vedeli, da si želijo zanositve. Ko smo s terapijami za druge zdravstvene težave zaključilii so povedale, da se jim je uresničila tudi želja po zanositvi..

Težave z zanositvijo predstavljajo pogosto mozaik majhnih zdravstvenih težav, ki navzven kažejo, da je s telesom vse v redu, v resnico pa predstavljajo zdravstveno blokado. Programi harmony-baby tako vključujejo sistematične bioresonančne preglede in terapije čez vsa področja: težke kovine in pesticide, organe, patogene organizme, kronične bolezni… in stres. Rezultat terapij je koncu izboljšajo splošna zdravstveno stanje naših pacientov. Mozaik malih zdravstvenih težav je razbit, ostane samo še prijetno pričakovanje … vmes so pa tudi delavnice, ki nam omogočajo, da prepoznamo svoje telo, da si zaupamo, da sprejmemo svojega partnerja, predvsem pa, da se pripravimo na prihod otroka v naše življenje. Delavnice bodo, kot češnja na torti, prepoznale in vzljubile boste tisti del sebe, ki ga sedaj držite, skritega globoko v sebi in čaka, da zažari kot najlepši in najdragocenejši dragulj v vas.

sončen dan in lep pozdrav vam želiva vaša terapevta

Ida in  dr. Igor

 

 

Comments are closed.